Camper verkopen in Noord-Holland

13 december, 2022

Ga jij ieder jaar weer opnieuw vol enthousiasme op pad met jouw geliefde camper naar de meest kunstzinnige landen? Maar merk je daardoor steeds vaker dat jouw camper niet meer aan jouw wensen voldoet, omdat je juist ruimer en luxer wilt kamperen? Dan is dit hét juiste moment om jouw geliefde camper uit de stalling te halen en een poetsbeurt te geven, zodat je er uiteindelijk iemand anders blij mee kunt maken. Door jouw oude camper in Noord-Holland te verkopen hoef je zelf minder geld toe te leggen voor een exemplaar die precies aan jouw wensen en voorkeuren voldoet. Toch laten veel mensen zich weerhouden om hun oude camper te verkopen, omdat het een tijdrovend proces is. Bij Wijkopencampers staan wij garant voor een vlotte verkoop zonder gedoe. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor jouw oude camper en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Pas op met de particuliere verkoop van een camper

Veel mensen denken bij de verkoop van een oude camper direct aan de particuliere verkoop via Marktplaats. Niet geheel onterecht aangezien dit al jaren hét verkoopplatform van ons land is waar iedere dag ongeveer 2 miljoen bezoekers op zoek gaan naar de mooiste tweedehandsspullen. Hiermee is Marktplaats al jaren het meest populaire verkoopplatform en is het vandaag de dag nog steeds de ideale plek om een groot publiek te bereiken. Toch zit er een keerzijde aan het succes van verkoopplatforms zoals Marktplaats. Malafide kopers en internetcriminelen zijn hier aan de orde van de dag, waardoor je constant risico loopt.

Het zal je dan hoogstwaarschijnlijk ook niet verbazen dat wij bij Wijkopencampers de afgelopen tien jaren verschillende verhalen hebben gehoord van klanten die slachtoffer zijn geworden van oplichting. Hierdoor hebben zij een flinke schade opgelopen door de onschuldige verkoop van hun camper via Marktplaats. Dit zorgt tot op de dag van vandaag voor een bittere nasmaak, waardoor zij Marktplaats het liefst vermijden. Denk hierbij aan situaties waarin er sprake is van intimidatie en vals geld, waardoor je uiteindelijk met lege handen en een slecht gevoel achterblijft. Om dit te voorkomen bij het verkopen van jouw oude camper in Noord-Holland kan je ervoor kiezen om in zee te gaan met Wijkopencampers. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf wat betekent dat wij altijd een snelle verkoop zonder gedoe garanderen.

Maak kennis met de voordelen van een camper opkoper

Het is algemeen bekend dat het verkopen van een camper voor veel mensen een spannend proces is. Dit komt vooral doordat je voorafgaand nooit met zekerheid weet hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in jouw geliefde camper. Het is dus volkomen te begrijpen dat je bij de verkoop van jouw camper in Noord-Holland enigszins zenuwachtig bent. Gelukkig kun je dit proces gemakkelijk vermijden door jouw camper te verkopen aan de professionele camper opkoper Wijkopencampers. Hieronder zetten wij graag voor je al onze voordelen op een rijtje:

 1. Je kunt jouw camper gratis aanmelden via onze website;
 2. Wat voor camper je ook hebt qua merk, model of type, alles is bij ons welkom;
 3. Wij kopen ook campers die schade hebben gereden;
 4. Je ontvangt altijd razendsnel een eerlijk en vrijblijvend bod;
 5. Wij zijn RDW-erkend waardoor je op ons kunt vertrouwen;
 6. Wij regelen voor jou het vrijwaringsbewijs en de overschrijving;
 7. Wij komen bij je langs in Noord-Holland om de camper op te halen.

Verkoop jouw camper zonder gedoe tegen een realistisch bod

Wanneer je denkt aan de verkoop van een camper, dan denk je hoogstwaarschijnlijk direct aan een tijdrovend proces waarbij je constant moet reageren op potentiële kopers. Iets waar niemand op zit te wachten, waardoor veel mensen ervoor kiezen om naar een professionele camper opkoper te gaan. Bij Wijkopencampers zijn wij zo’n professionele opkoper. Wij geloven erin dat het verkopen van een camper niet lastig hoeft te zijn, waardoor je bij ons altijd verzekerd bent van een verkoop zonder gedoe achteraf. Bij ons krijg je geen loze beloftes, maar juist afspraken waar je op kunt bouwen. Hieronder vertellen wij graag meer over onze werkwijze:

 • Je meldt jouw oude camper snel en eenvoudig bij ons aan. Hierbij vragen wij je om een aantal vragen te beantwoorden en duidelijke foto’s toe te voegen.
 • Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een persoonlijke, eerlijke en vrijblijvende richtprijs te komen. Deze is volledig afgestemd op de conditie van jouw camper. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744.
 • Als je hiermee akkoord gaat, zetten wij jouw geliefde camper op onze website en nemen wij het verkoopproces volledig over. Hier zitten geen extra kosten aangebonden.

Bezoek ons in Zuidbroek voor een persoonlijke verkoop 

Vind je het lastig om afscheid te nemen van jouw geliefde camper? En wil je daardoor het liefste persoonlijk contact tijdens de verkoop? Dan ben je samen met je camper van harte welkom bij onze fysieke locatie in Zuidbroek. Hier inspecteren wij jouw oude camper ter plekke, zodat wij je vervolgens een realistisch bod kunnen doen. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan regelen wij direct het vrijwaringsbewijs voor je zodat je de benodigde verzekeringen kunt opzeggen. Door in zee te gaan met Wijkopencampers bespaar je niet alleen tijd, maar weet je ook direct waar je aan toe bent. Wanneer mogen wij je verwelkomen? De koffie staat alvast klaar! 

Terug naar overzicht
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen