Camper verkopen als particulier 

4 augustus, 2022

Wil je als particulier je camper verkopen? Bijvoorbeeld omdat je hem wilt vervangen voor een nieuwe of omdat je het wel mooi vindt geweest met kamperen? Dan is het als particulier belangrijk dat je rekening houdt met zaken als het berekenen van de dagwaarde, het vinden van een koper en het verkrijgen van een vrijwaringsbewijs. Gelukkig kun je bij Wijkopencampers.nl eenvoudig zonder gedoe en moeite particulier je camper verkopen. Meld vandaag nog jouw camper aan en ontvang binnen 48 uur een bod!  

Wat te doen bij een particuliere verkoop van je camper 

Wanneer je als particulier jouw camper wilt verkopen, kun je dit op verschillende manieren doen. Via vrienden, familieleden of kennissen, maar ook door advertenties te plaatsen op websites en in Facebook groepen. Toch gaat de verkoop niet vanzelf. Het is belangrijk om te beseffen dat het in contact zijn met kopers veel tijd kost en dat er ook de mogelijkheid bestaat dat geen enkele koper zich meldt. Bovendien zal je ook jouw onderhandelingskwaliteiten van de bovenste plank moeten halen, want je wilt uiteraard wel een eerlijke prijs voor je geliefde oude camper. Tevens is het ook belangrijk om de vrijwaringspapieren zorgvuldig in te vullen.  

Bij Wijkopencampers.nl hoef je hier niet over na te denken. Wij ontzorgen je door al deze taken uit je handen te nemen, zodat jij snel, gemakkelijk én zorgeloos jouw camper kunt verkopen voor een goede prijs. Bovendien zijn wij ook RDW-erkend, wat betekent dat je gegarandeerd en zonder gedoe jouw camper aan ons verkoopt.  

klantenservice medewerker

Hoe het verkopen van een camper in zijn werk gaat bij Wijkopencampers.nl  

Als betrouwbare handelaar met jarenlange ervaring in het vakgebied, weten we precies hoe we jouw camper(bus) moeten verkopen. Het proces van het verkopen van een camper ziet er als volgt uit:  

Stap 1. Vul snel en eenvoudig het contactformulier in op onze website. 

We vragen je om een aantal vragen te beantwoorden en een paar foto’s toe te voegen. Alle soorten campers zijn welkom! Dus maak je geen zorgen over het type merk, leeftijd en eventuele mankementen of schade die camper bevat. Wij doen daar niet moeilijk over en geven met alle liefde jouw oude camper een tweede leven! 

Stap 2. Ontvang binnen 48 uur een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend bod.  

Bij Wijkopencampers.nl behandelen we jouw aanvraag zorgvuldig en professioneel. Hierdoor is het bod perfect afgestemd op jouw camper waardoor je altijd een eerlijke prijs krijgt. Bovendien hoef je niet lang in spanning te blijven wachten, want binnen 48 uur nemen we persoonlijk contact met jou op. 

Stap 3. Ga je akkoord met het bod? Dan halen we jouw camper gratis op en je ontvangt dan direct jouw geld en een RDW-vrijwaringsbewijs. 

Ben je helemaal tevreden over het bod? Dan hoef je verder helemaal niets meer te doen. Wij komen jouw oude camper gratis ophalen, je ontvangt direct jouw geld en een RDW-vrijwaringsbewijs. Gemakkelijk toch? Meld vandaag nog jouw camper aan bij Wijkopencampers.nl! 

Waarom als particulier kiezen voor Wijkopencampers.nl? 

Bij Wijkopencampers.nl ben je als particulier op het juiste adres om gemakkelijk en zonder gedoe jouw camper te verkopen. Je profiteert namelijk van het volgende: 

  • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van je camper. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik maken van ons platform; 
  • Een zorgeloze en veilige verkoop van je camper. Wij zijn RDW-erkend; bij ons loop je niet het risico te worden opgelicht door een malafide koper en heb je gegarandeerd een verkoop zonder gedoe; 
  • Een snelle afhandeling van de verkoop. Binnen twee dagen ontvang je al een vrijblijvend en eerlijk bod. Is deze akkoord, dan komen we je camper zo snel mogelijk ophalen; 
  • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen je al het papierwerk zo veel mogelijk uit handen; 
  • Een bedrijf waar iedere camper welkom is, ongeacht merk, type, bouwjaar. Campers met schade zijn ook geen enkel probleem. 
Terug naar overzicht
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen