Wat je allemaal
over ons wilt weten

Wil jij jouw oude geliefde camper een tweede leven geven zonder gedoe? Dan is Wijkopencampers dé perfecte keuze. Wij zijn al jaren het bekendste adres in Noord-Nederland voor het professioneel inkopen van campers. Dit doen wij al meer dan tien jaar, waardoor je bij ons altijd verzekerd bent van ruime ervaring en kennis. Hierdoor hebben wij de afgelopen jaren veel positieve klanten gekregen die hun camper aan Wijkopencampers hebben verkocht. Maar wat maakt ons nou zo uniek?

Geniet van een nuchtere aanpak

In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid tot hét betrouwbaarste adres in Noord-Nederland waaraan jij gemakkelijk én zonder gedoe jouw geliefde camper kunt verkopen. Wij hanteren bij iedere verkoop een nuchtere en professionele aanpak, waardoor je bij ons geen loze beloftes krijgt. Bij ons krijg je duidelijke afspraken en een goed onderbouwd bod waarmee jij uit de voeten kan.

Deze bijzondere aanpak heeft zijn vruchten afgeworpen, want inmiddels staan wij erom bekend dat wij onze afspraken leidend zijn en dat die worden nakomen. Dit betekent dat je over ons geen schokkende reviews vindt. Bovendien brengen wij altijd binnen 48 uur een eerlijk en vrijblijvend bod uit. Zelfs in de avonduren én in het weekend. Wil jij op een snelle en betrouwbare wijze de verkoop van jouw oude camper regelen? Dan ben je bij Wijkopencampers zeker weten op het juiste adres.

Wij zijn jouw camper makelaar van het Noorden

Veel mensen ervaren het particulier verkopen van een camper als een spannend proces. Dit komt vooral doordat je van tevoren niet weet hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in jouw oude camper. Hierdoor is het zelf verkopen van een kampeerwagen een tijdrovend proces. Bij Wijkopencampers begrijpen wij volkomen dat je daardoor liever de verkoop uitbesteed. Daarom is het mogelijk om ons in te schakelen als camper makelaar. Dit houd in dat wij op zoek gaan naar de ideale kopers voor jouw vraagprijs.Om dit te realiseren maken wij onder andere gebruik van een professionele advertentie op onze website waar geen extra kosten aan verbonden zijn. Op die manier ben je gegarandeerd van een snelle verkoop!

Kom bij ons langs in Zuidbroek

Wil je liever op een persoonlijke manier een bod ontvangen voor jouw camper? Kom dan bij ons langs in het Groningse Zuidbroek. Vanuit deze fysieke locatie kopen wij campers op vanuit heel Nederland en zijn wij gemakkelijk te bereiken. Vroeger kon je ons vinden in Scheemda, maar deze locatie werd door onze groei al snel te klein wat betekent dat we inmiddels zijn verhuisd naar Zuidbroek. Ons nieuwe pand is direct vanaf de snelweg zichtbaar wat ervoor zorgt dat je ons direct ziet.

Wanneer je bij ons in Zuidbroek langskomt, dan staat de koffie voor je klaar. Tijdens jouw bezoek merk je al snel al onze belangrijkste waarden. Bij ons geniet je van Groningse nuchterheid en heb je persoonlijk contact met de eigenaar. Daardoor krijg je bij ons gegarandeerd een eenvoudige en no-nonsense aanpak bij het verkopen van jouw camper. Want zeg nou zelf, het verkoopproces hoeft toch niet ingewikkeld te zijn?
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen