In slechts 3 stappen jouw camper verkocht

Meld jouw oude camper aan

Wil jij jouw camper een tweede leven geven? Meld dan snel gratis jouw camper bij ons aan via ons aanmeldformulier. Het maakt hierbij niet uit hoe groot, klein of oud de camper is, want wij nemen hem graag van je over. Alle merken en types zijn bij ons welkom zelfs als er beschadigingen zijn. Voeg bij jouw aanmelding duidelijke en recente foto's toe voor een snellere prijsopgave.
Formulier

Ontvang een vrijblijvend bod

Na de aanmelding ontvang je van ons binnen 48 uur een gegarandeerd en vrijblijvend bod. Hierna beslis jij of je met ons bod akkoord gaat.
Agenda

Jouw camper definitief verkopen

Ga je akkoord met ons bod? Dan regelen wij de rest voor je. Denk hierbij aan: een vrijwaringsbewijs, het ophalen van de camper en de financiële afhandeling. Tijdens het ophalen van de camper ontvang je direct het afgesproken bedrag. Ideaal als je een verkoop zonder gedoe wilt!

Fantastisch bedrijf die weten waar ze mee bezig zijn.

Zeer goede ervaring bij dit bedrijf tijdens de verkoop van onze caravan. Snel zaken kunnen doen onder realistische bod. Binnen één telefoontje een deal gesloten, aanbetaling ontvangen en twee dagen later de caravan opgehaald. Ook hier weer binnen tien minuten het afgesproken bedrag op mijn rekening gestort. Top, kan niet anders zeggen.
- Zoetermeer - 17 juni 2024

Fijne eerlijke mooie zaak en prettig in de omgang

We zijn vanuit Maarheeze naar Zuidbroek gereden(287km) om een mooie Biod Nomade te bekijken. Het welkom was echt hartelijk met koffie. De Biod was werkelijk erg mooi! Dus het ja-woord werd snel gegeven. Direct meenemen was gelukkig mogelijk! Na een leuke onderhandeling werden de handen geschud en keerden we terug naar huis met onze droom op wielen. Wij willen Niels en personeel hartelijk danken voor de vriendelijkheid en vertrouwen. Met vriendelijke groet Mirjam&Erik
- Maarheeze - 10 juni 2024

Fair bod, snelle afhandeling, betrouwbaar

Caravan te koop aangeboden, snelle reactie met een eerlijk bod. Afhandeling allemaal soepel per e-mail, opgehaald zoals afgesproken, zelfde dag betaling en vrijwaring binnen. Netjes.
- Aalsmeer - 17 april 2024
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen