In slechts 3 stappen jouw camper verkocht

Meld jouw oude camper aan

Wil jij jouw camper een tweede leven geven? Meld dan snel gratis jouw camper bij ons aan via ons aanmeldformulier. Het maakt hierbij niet uit hoe groot, klein of oud de camper is, want wij nemen hem graag van je over. Alle merken en types zijn bij ons welkom zelfs als er beschadigingen zijn. Voeg bij jouw aanmelding duidelijke en recente foto's toe voor een snellere prijsopgave.
Formulier

Ontvang een vrijblijvend bod

Na de aanmelding ontvang je van ons binnen 48 uur een gegarandeerd en vrijblijvend bod. Hierna beslis jij of je met ons bod akkoord gaat.
Agenda

Jouw camper definitief verkopen

Ga je akkoord met ons bod? Dan regelen wij de rest voor je. Denk hierbij aan: een vrijwaringsbewijs, het ophalen van de camper en de financiƫle afhandeling. Tijdens het ophalen van de camper ontvang je direct het afgesproken bedrag. Ideaal als je een verkoop zonder gedoe wilt!

Fair bod, snelle afhandeling, betrouwbaar

Caravan te koop aangeboden, snelle reactie met een eerlijk bod. Afhandeling allemaal soepel per e-mail, opgehaald zoals afgesproken, zelfde dag betaling en vrijwaring binnen. Netjes.
- Aalsmeer - 17 april 2024

Vriendelijke mensen, fijn bedrijf voor als u een caravan/camper zoekt

We zijn erg goed geholpen met het uitzoeken van een caravan, wat een plezierig bedrijf, vriendelijke medewerkers! Je krijgt genoeg informatie over de caravan,onze oude solifer caravan konden we inruilen Gisteren onze hobby 400sf opgehaald er zat zelf een hele mooie grote strik op, super leuk! Heel erg bedankt ook voor de bloemen :-) We gaan zeker genieten van onze caravan Bedankt en komen zeker x terug Harm & Bouwina
- Groningen - 13 maart 2024

Snel, klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf

Zeer snelle reactie gekregen op mijn email voor de evt. verkoop van mijn caravan. Binnen de 48 uur werd ik al opgebeld door de eigenaar Niels van Caravan Noord. Na wat onderhandelen zijn we zeer snel tot een akkoord gekomen. Niels heeft de gemaakte afspraken goed nagekomen en de betaling en vrijwaringsbewijs netjes op tijd en snel overgemaakt ! Dit bedrijf is zeker een aanrader om je caravan / camper snel en betrouwbaar te verkopen !
- Axel - 17 augustus 2022
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen