Oude camper verkopen 

4 augustus, 2022

Ben jij van plan jouw oude camper te verkopen? En wil je dat het liefst zo snel mogelijk, gemakkelijk en zorgeloos regelen? Dan zit je bij Wijkopencampers.nl goed! Met al jarenlang een RDW-erkenning op zak, zijn wij een betrouwbare handelaar die zonder gedoe jouw camper koopt. Meld je jouw oude camper bij ons aan? Dan ontvang je binnen 48 uur een eerlijk bod voor je camper. Ga je akkoord met het bod? Dan halen wij jouw camper gratis op en je ontvangt direct je geld en een vrijwaringsbewijs. Meld jouw oude camper vandaag nog hier aan!  

Waarom je oude camper verkopen? 

Campers zijn populairder dan ooit. Steeds meer mensen zie je in kampeerbusjes in alle soorten en maten. Toch kan het voorkomen dat je om een bepaalde reden jouw oude camper wil verkopen. Wellicht omdat je klaar bent met kamperen, geld wilt besparen, jouw tweedehands camper wil verkopen om weer een nieuwe aan te schaffen of misschien vanwege de vele mankementen en gebreken. Wanneer je graag jouw oude camper wil verkopen, is het verstandig om het voor het winterseizoen te doen. Zo bespaar je namelijk op je stallingskosten.   

klantenservice medewerker

Jouw oude camper verkopen bij Wijkopencampers.nl 

Wil jij graag snel, gemakkelijk en zonder gedoe van je oude camper af? Verkoop dan jouw tweedehands camper aan ons en vermijd risico’s en spijt. Via het internet loop je de kans dat je onbetrouwbare kopers treft. Er zijn vandaag de dag genoeg oplichters die het hebben gemunt op particuliere camper verkopers. Van valse overboekingen, nep geld en identiteitsfraude kijken zij niet op. Bij Wijkopencampers.nl ben je ervan verzekerd dat je zakendoet met een betrouwbare handelaar. Wij kopen jouw oude camper, maken de overeenkomst en het overige papierwerk in orde en jij ontvangt direct je geld. Simpel toch? Volg eenvoudig het volgende stappenplan en voorkom gedoe voor- en achteraf: 

Stap 1. Meld jouw camper allereerst bij ons aan. Hierbij vragen we een aantal gegevens over jouw camper en vragen we je een aantal foto’s toe te voegen. Zo kunnen wij een zo gericht mogelijk bod doen. 

Stap 2. Vervolgens ontvang je binnen 48 uur een persoonlijk en eerlijk aanbod. Dit vrijblijvende bod is volledig op jouw oude camper afgestemd. Zo garanderen we een snelle verkoop van jouw camper. 

Stap 3. Als je akkoord geeft op ons bod, dan hoef je je geen zorgen te maken over het transport. Wij komen jouw camper namelijk gewoon ophalen, gratis én voor niets. Op dit moment krijg je ook het benodigde vrijwaringsbewijs van ons, wat bewijst dat de camper niet meer van jou is. Ook het overdragen van het kentekenbewijs regelen wij voor je.  

Profiteer van onze uitmuntende service bij Wijkopencampers.nl 

Laat ons jouw gebruikte camper opkomen en profiteer van de vele voordelen van onze service: 

  • Het aanmelden van jouw camper is gratis en vrijblijvend; 
  • Iedere camper is welkom, wat voor type het ook is, schade en mankementen; 
  • Wij zijn RDW-erkend en zorgen voor een veilige verkoop van jouw oude camper; 
  • De verkoop wordt altijd vlot maar met zorg afgehandeld; 
  • Wij ontzorgen je helemaal op het gebied van al het papierwerk; 
  • Gratis ophaal service door heel Nederland; 
  • Zowel ‘s nachts als in het weekend bereikbaar.  

Lijkt het jou wel wat om de verkoop van jouw oude camper door ons te laten doen? Vul dan vandaag nog het onderstaande formulier in ontvang binnen 48 uur een vrijblijvend bod. 

Terug naar overzicht
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen