Camper verkopen in Groningen

29 september, 2022

Ben jij in het bezit van een camper, maar gebruik je deze om wat voor reden niet meer? Dan is het wellicht tijd om deze een tweede leven te geven. Wijkopencampers.nl is in de provincie Groningen hét adres om veilig en zorgeloos jouw camper te verkopen. Verkoop je hem aan ons, dan verkoop je hem zonder gedoe. Wij zijn RDW-erkend en zorgen voor een eerlijke verkoop waarbij wij al het papierwerk verzorgen. Meld jouw camper gauw gratis aan op ons platform. Binnen enkele dagen ontvang je vaak al een vrijblijvend bod, wat voor camper je ook hebt. En is de verkoop eenmaal rond, dan komen wij graag bij jou langs in Groningen om hem op te halen.

Loop geen risico en verkoop jouw camper aan een RDW-erkend bedrijf

Als je hebt besloten om jouw camper te verkopen kun je er natuurlijk voor kiezen om dit particulier te doen. Je zet een advertentie op Marktplaats, wacht op een goed bod en regelt de verkoop helemaal zelf. Hier zitten echter risico’s aan verbonden, want bij een particuliere verkoop heb je nooit de zekerheid dat het veilig en eerlijk verloopt. Je zult namelijk niet de eerste zijn die het slachtoffer wordt van een onbekende malafide koper.

Om vals geld, valse overboekingen of iets ergers te voorkomen, is het verstandig om jouw camper te verkopen aan een betrouwbare RDW-erkende opkoper, zoals Wijkopencampers.nl. Wij hebben vele jaren ervaring met het inkopen van campers in heel Nederland. Bovendien nemen wij jou al het papierwerk uit handen wat je bij een particuliere verkoop zelf zou moeten regelen, zoals het vrijwaringsbewijs en de overschrijvingspapieren.

Waarom kiezen voor Wijkopencampers.nl?

Ben je woonachtig in de provincie Groningen, dan is er geen betere partij om je camper aan te verkopen dan Wijkopencampers.nl. Niet alleen zijn wij centraal gelegen en goed bereikbaar, ook profiteer je van de volgende voordelen:

 • Het aanmelden van jouw camper op ons platform is helemaal gratis;
 • Wij maken geen onderscheid qua merk, model en type: iedere camper is bij ons welkom;
 • Heb je schade aan de camper? Ook dat is geen probleem;
 • Je ontvangt altijd razendsnel een eerlijk en vrijblijvend bod;
 • Wij zijn een veilige en betrouwbare RDW-erkende opkoper;
 • Wij regelen de overschrijving en het vrijwaringsbewijs;
 • Waar je ook woont in de provincie Groningen, wij komen bij je langs om de camper op te halen als de verkoop rond is.

Jouw camper verkopen in Groningen in 3 stappen

Wil je van jouw camper af, bijvoorbeeld omdat je hem niet meer gebruikt of omdat je hem wilt vervangen voor een nieuwe? Verkoop hem dan via Wijkopencampers.nl. In slechts 3 stappen is het al geregeld:

 1. Meld jouw camper aan op onze website door een aantal vragen te beantwoorden en foto’s toe te voegen. Dit kost je vanzelfsprekend helemaal niets.
 2. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen terug te komen met een bod. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.
 3. Ben je akkoord, dan komen wij de camper bij jou ophalen. Uiteraard hebben we de overschrijving en het vrijwaringsbewijs dan al geregeld.

Kom je liever persoonlijk bij ons langs met jouw camper? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Wij zijn gevestigd in Zuidbroek langs de A7. Onze eigenaar Niels verwelkomt je graag voor een snelle afhandeling van de verkoop!

Terug naar overzicht
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen