Verkoop gratis jouw camper 

21 september, 2022

Wil je graag gratis je camper verkopen? Als je bent uitgekeken op jouw geliefde camper, dan kun je hem op verschillende manieren verkopen, waaronder via particuliere verkoop. Dit is gratis, maar niet zonder risico’s. Beter is het om jouw camper te verkopen aan een professionele en RDW-erkende opkoper, zoals Wijkopencampers.nl. Bij ons het aanmelden en verkopen gratis en het enige wat je hoeft te doen is jouw camper aanmelden via Wijkopencampers.nl. Binnen enkele dagen ontvang je al een persoonlijk, eerlijk én vrijblijvend bod.  

Waarom jouw camper verkopen? 

Er zijn verschillende goede redenen om de camper te verkopen: 

 • De kosten. Om te beginnen is de aanschaf van een camper een flinke investering. Het onderhouden van een camper kan ook prijzig zijn. Tevens dien je jaarlijks als camperbezitter ook rekening te houden met de APK, verzekeringen en eventuele stallingskosten.  
 • Je wilt een nieuwe camper. Het kan zijn dat je na verloop van tijd graag een campermodel wilt met een andere indeling, die groter of juist kleiner of eentje die volledig is uitgerust.  
 • Er zijn andere prioriteiten. Wellicht vind je op vakantie gaan met de camper niet meer zo plezierig als vroeger. Ook dat kan een reden zijn om de camper te verkopen. 

Kies voor een RDW-erkend bedrijf als koper 

Veel mensen kiezen voor particuliere verkoop als ze snel én gratis hun camper willen verkopen. Dit brengt echter risico’s met zich mee. Zo kan het gebeuren dat je slachtoffer wordt van oplichting. Dan ben je niet alleen je camper kwijt, maar ook je geld. Het is daarom beter om te kiezen voor een professioneel RDW-erkend bedrijf, zoals Wijkopencampers.nl. Bij ons ben je verzekerd van een verkoop die eerlijk en veilig is. En natuurlijk gratis! 

Gratis jouw camper verkopen: zo gaat dat in zijn werk 

Heb je besloten de camper te verkopen, dan nemen we deze bij Wijkopencampers.nl graag van jou over. Gebruik maken van ons platform is helemaal gratis. Dit gaat als volgt in zijn werk: 

 1. Je meldt jouw camper vrijblijvend aan via onze website. Hier vragen we jou een aantal vragen te beantwoorden en foto’s toe te voegen van de camper. Zo kunnen we een zo goed mogelijk bod doen. 
 1. Binnen enkele dagen ontvang je vaak al een persoonlijk aanbod van ons, ook in het weekend. Dit bod is helemaal op jouw camper afgestemd; wij versturen namelijk geen automatisch gegenereerde taxaties.  
 1. Ben je blij met ons bod? Zodra je akkoord hebt gegeven komen wij op een geschikt moment bij je langs om de camper op te halen. Je ontvangt jouw geld en we zorgen ook voor de overschrijving én een vrijwaringsbewijs. 

Voordelen van Wijkopencampers.nl 

Bij Wijkopencampers.nl kun je jouw camper niet alleen gratis verkopen, je profiteert ook van een heleboel andere voordelen: 

 • Iedere camper is bij ons welkom, ongeacht merk, type, model of bouwjaar. Heb je schade aan je camper? Geen probleem, campers met deuken of krassen nemen wij net zo graag over. Wel is het belangrijk dat je de schade van tevoren kenbaar maakt. 
 • Omdat wij RDW-erkend zijn, ben je verzekerd van een zorgeloze en veilig verkoop. 
 • Wij nemen je al het papierwerk uit handen, zoals de overschrijving en het vrijwaringsbewijs. 
 • Waar je ook woont, wij komen jouw camper gratis ophalen. 

Vul gauw ons aanmeldformulier in en verkoop jouw camper gratis via ons platform. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen terug te komen met een bod. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.

Kom je liever met je camper bij ons langs, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je vindt ons in Zuidbroek, vlak langs de A7. Onze eigenaar Niels helpt jou graag.  

Terug naar overzicht
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen