Camper verkopen in Zuid-Holland

15 december, 2022

Een camper verkopen brengt veel regelwerk met zich mee. Een koper zien te vinden is al lastig zat, en daarna moet je ook nog eens allerlei papierwerk verzorgen. Woon jij in Zuid-Holland en wil je jouw camper verkopen op een efficiëntere manier? Kies dan voor Wijkopencampers.nl, een RDW-erkende opkoper actief in heel Nederland. Verkoop je jouw camper aan ons, dan profiteer je van een vlotte, veilige en eerlijke verkoop. Vul gauw het kenteken van jouw camper in op onze website, samen met het aanvraagformulier. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een vrijblijvend bod. Stemt die jou tevreden, dan rijden wij naar Zuid-Holland om de camper bij je op te halen.

Veilig en zorgeloos jouw camper verkopen

Wil je jouw camper op een zo veilig en zorgeloos mogelijke manier verkopen? Dan is het verstandig om dit niet particulier te doen, maar aan een RDW-erkende opkoper als Wijkopencampers.nl. Op deze manier voorkom je namelijk dat je te maken krijgt met schimmige kopers die er enkel op uit zijn om jou op te lichten. Dit blijft een risico op platformen zoals Marktplaats.

Bij Wijkopencampers.nl is hier geen sprake van. Bij ons verkoop je op een vertrouwde manier jouw camper. Al jarenlang nemen wij op een eerlijke en transparantie manier gebruikte campers over. En dat niet alleen, want wij regelen ook al het papierwerk dat erbij komt kijken. Zo hoef jij je niet meer druk te maken over de overschrijving en het vrijwaringspapiertje.

Hierom kies jij in Zuid-Holland voor Wijkopencampers.nl

Woon je in Zuid-Holland en wil je van je camper af, dan is deze aanmelden op Wijkopencampers.nl de beste keuze die je kunt maken. Je profiteert dan namelijk van:

 • Een gratis aanmelding op ons platform;
 • Een partij waarbij iedere camper welkom is, ongeacht het merk, model, type of eventuele schade;
 • Een razendsnel en vrijblijvend bod, vaak al binnen enkele dagen;
 • Een betrouwbare en RDW-erkende opkoper;
 • Een zorgeloze verkoop: wij regelen de vrijwarings- en overschrijvingspapieren;
 • Onze gratis ophaalservice: wij komen bij jou in Zuid-Holland langs om de camper op te halen.

In drie stappen jouw camper verkopen

Heb jij jouw camper niet meer nodig of wil je hem vervangen door een nieuwe? Dan verkoop je hem eenvoudig en snel via Wijkopencampers.nl. In slechts drie stappen is het geregeld:

 1. Meld jouw camper aan via de kentekencheck en het formulier op onze website. Beantwoord onze vragen en voeg een aantal foto’s toe.
 2. Binnen enkele dagen krijg je van ons een eerlijk en vrijblijvend bod. Wil je extra snel je bod ontvangen, bel ons dan via 085-4012469 of 06-34272744.
 3. Accepteer je ons bod, dan gaan wij aan de slag met het benodigde papierwerk. Vervolgens rijden wij naar jouw woning in Zuid-Holland om de camper op te halen.

Kom je liever persoonlijk bij ons langs met jouw camper? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Wij zijn gevestigd in Zuidbroek (Groningen) langs de A7. Onze eigenaar Niels verwelkomt je graag voor een snelle afhandeling van de verkoop!

Terug naar overzicht
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen