Camper verkopen in Gelderland

21 november, 2022

Woon jij in Gelderland en heb je een camper die je te koop wilt zetten? Je kunt dit particulier regelen, maar als je écht zeker wilt zijn van een vlotte, veilige en eerlijke verkoop, dan kun je beter kiezen voor een RDW-erkende opkoper als Wijkopencampers.nl. Bij ons verkoop je zorgeloos en snel jouw camper. Wij regelen al het papierwerk, zoals de overschrijving en het vrijwaringsbewijs, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Meld jouw camper gauw gratis aan via onze website. Dit is gemakkelijk en kost je helemaal niets. Binnen enkele dagen komen wij bij je terug voor een vrijblijvend bod. Ga je akkoord, dan komen wij de camper bij jou in Gelderland ophalen.

Kies een RDW-erkend bedrijf voor de verkoop van jouw camper

Veel Nederlanders regelen de verkoop van hun caravan of camper helemaal zelf, bijvoorbeeld via Marktplaats. Dat kan natuurlijk prima, maar toch is het verstandiger om dit over te laten aan een RDW-erkend camperbedrijf. Met een platform als Marktplaats loop je namelijk altijd het risico dat je het slachtoffer wordt van oplichtingspraktijken. Meestal gaat het goed, maar je zult maar net diegene zijn die wél de dupe wordt van malafide oplichters.

Verkoop je jouw camper aan Wijkopencampers.nl, dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf dat al jarenlang op een eerlijke wijze campers opkoopt van particulieren. Bovendien nemen wij jou ook al het papierwerk uit handen dat komt kijken bij het verkopen van een camper, zoals de overschrijving en de vrijwaringspapieren.

7 voordelen van Wijkopencampers.nl

Wil jij jouw camper verkopen en woon je in de provincie Gelderland? Dan is Wijkopencampers.nl de beste partij om zaken mee te doen. Bij ons profiteer je namelijk onder andere van de volgende 7 voordelen:

 1. Je kunt jouw camper gratis aanmelden via onze website;
 2. Wat voor camper je ook hebt qua merk, model of type, alles is bij ons welkom;
 3. Wij kopen ook campers die schade hebben gereden;
 4. Je ontvangt altijd razendsnel een eerlijk en vrijblijvend bod;
 5. Wij zijn RDW-erkend waardoor je op ons kunt vertrouwen;
 6. Wij regelen voor jou het vrijwaringsbewijs en de overschrijving;
 7. Wij komen bij je langs in Gelderland om de camper op te halen.

Jouw camper verkopen via Wijkopencampers.nl

Staat jouw camper stof te vangen in de stalling in Gelderland? Dan wordt het tijd om die te verkopen. Bij Wijkopencampers.nl gaat dat gemakkelijk en snel:

 1. Je meldt jouw camper aan via onze website. Dit is gratis en vrijblijvend. Hierbij vragen wij je een aantal foto’s toe te voegen en een aantal vragen te beantwoorden.
 2. Je ontvangt binnen enkele dagen een bod op jouw camper. Wij streven ernaar om dit binnen twee dagen te doen. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.
 3. Ga je akkoord met ons bod, dan regelen wij de overschrijving en het vrijwaringsbewijs en komen wij de camper bij jou in Gelderland ophalen.

Kom je liever persoonlijk bij ons langs met jouw camper? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Wij zijn gevestigd in Zuidbroek (Groningen) langs de A7. Onze eigenaar Niels verwelkomt je graag voor een snelle afhandeling van de verkoop!

Terug naar overzicht
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen