Veilig en zorgeloos je camper inruilen

 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Gratis en vrijblijvend aanmelden
 •   9.8/10 - beoordelingen

Jouw camper inruilen in 3 eenvoudige stappen

Heb jij een eigen camper maar wil je die graag vervangen door een nieuwer model? Ruil hem dan in via wijkopencampers.nl. Dit doe je eenvoudig en snel via de onderstaande stappen:
Papierwerk icoon

Camper aanmelden

Meld jouw camper eenvoudig én gratis aan door een paar vragen over jouw camper te beantwoorden. Voeg hier ook recente en duidelijke foto’s van jouw camper aan toe voor een eerlijk én realistisch bod.

Bod ontvangen

Je ontvangt van ons binnen 48 uur een persoonlijk, vrijblijvend en realistisch bod. Wij versturen geen automatisch gegenereerde taxaties. Bij ons heb je direct contact met de eigenaar.

Camper inruilen

Ga je akkoord met ons bod? Dan komen wij jouw camper graag ophalen. Je ontvangt van ons direct het geld en het RDW-vrijwaringsbewijs. Wel zo makkelijk!

Ruil je camper in bij een RDW-erkend bedrijf

Wil jij er zeker van zijn dat het inruilen van jouw camper veilig en zorgeloos verloopt? Kies dan voor een RDW-erkend camperbedrijf als Wijkopencampers.nl. Op deze manier weet je zeker dat je niet te maken krijgt met sluwe oplichtingtrucs die je vaak ziet bij een particuliere verkoop.

Ruil je jouw camper in bij Wijkopencampers.nl, dan profiteer je van een snel, zorgeloos en 100% veilig proces. Bovendien hebben wij een groot aanbod aan campers waarvoor je jouw oude camper kunt inruilen. Deze vind je op Noordcaravans.nl.
Bekijk ons aanbod
Brief uit envelop
Geld muntjes icoon

Waarom je camper inruilen bij Wijkopencampers.nl?

Heb je besloten om jouw oude camper in te ruilen? Bij Wijkopencampers.nl profiteer je van vele voordelen:

 • Bij ons kun je gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen van jouw camper. Binnen twee dagen ontvang je vaak al een vrijblijvend bod;
 • Wij accepteren iedere camper en maken geen onderscheid qua merk, type, model of bouwjaar. Ook campers met schade zijn welkom;
 • Wij hebben een groot aanbod aan campers waarvoor je exemplaar kunt inruilen;
 • Qua papierwerk ontzorgen we je volledig; je hoeft je dus niet druk te maken over de overschrijving en de vrijwaring;
 • Doordat we RDW-erkend zijn verloopt het inruilen veilig en eerlijk.
Vraag direct je prijs aan
RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Gratis en vrijblijvend aanmelden

Zo gaat het inruilen in zijn werk

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je kan verwachten als je jouw camper bij ons inruilt. Zo gaat het in zijn werk:

 1. Meld jouw camper aan op onze website. Beantwoord de vragen en voeg duidelijke foto's toe.
 2. Vervolgens krijg je van ons een eerlijk en vrijblijvend bod. We streven ernaar om dit altijd binnen twee dagen te doen.
 3. Ga je akkoord, dan regelen wij al het papierwerk. Het bod op jouw camper brengen we in mindering op de aankoopprijs van jouw nieuwe camper.
Vraag direct je prijs aan
Bescherming icoon

Snel, klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf

Zeer snelle reactie gekregen op mijn email voor de evt. verkoop van mijn caravan. Binnen de 48 uur werd ik al opgebeld door de eigenaar Niels van Caravan Noord. Na wat onderhandelen zijn we zeer snel tot een akkoord gekomen. Niels heeft de gemaakte afspraken goed nagekomen en de betaling en vrijwaringsbewijs netjes op tijd en snel overgemaakt ! Dit bedrijf is zeker een aanrader om je caravan / camper snel en betrouwbaar te verkopen !
- Axel - 17 augustus 2022

Snel en betrouwbaar

Wij verkochten een caravan. Snel een 1e bod gekregen. Na enige onderhandeling zijn we er ook snel uitgekomen. In de zelfde week werd de caravan opgehaald. Geld werd vooraf netjes overgemaakt en na ophalen vd caravan kreeg ik vlot de rdw overschrijving toegestuurd. Ik kan de afhandeling niet beter kunnen wensen. Ik beveel het bedrijf aan.
- Rotterdam - 4 augustus 2022

Snelle verkoop, betrouwbaar!

Fijne ervaring. Koop was snel gesloten. Keurig aanbetaling gehad daar wij eerst nog met de caravan weg gingen voordat hij de caravan overnam. Daarna rest bedrag gestort voordat de caravan gehaald werdt. Zeker een aanrader snelle afhandeling, betrouwbaar, vriendelijk!
- Huizen - 18 juli 2022
 • klantenservice medewerker
 • Het pand van wijkopencampers
 • medewerkers van wijkopencampers
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen