Camper verkopen in Overijssel 

4 augustus, 2022

Heb jij jarenlang met veel enthousiasme verschillende Zuid-Europese landen mogen ontdekken dankzij jouw camper? Maar betrap jij jezelf erop dat je de laatste tijd geen behoefte meer hebt aan het kamperen? Dan is het wellicht een goed idee om voor eens en altijd jouw camper uit de stalling in Overijssel te halen en klaar te maken voor de verkoop. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om jouw camper particulier te verkopen, maar dit is veelal een tijdrovend proces. Om zo snel mogelijk jouw camper een tweede leven te geven is Wijkopencampers de perfecte oplossing. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf met meer dan tien jaar ervaring in Nederland. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat jouw geliefde camper waard is. 

Ken de gevaren van een particuliere verkoop 

Denk je aan de verkoop van jouw camper in Overijssel, dan denk je hoogstwaarschijnlijk direct aan de particuliere verkoop via Marktplaats. Dit is niet geheel verrassend aangezien dit verkoopplatform al jaren onverminderd populair is in ons land. Niet voor niets maken iedere dag opnieuw ongeveer twee miljoen bezoekers gebruik van Marktplaats om tweedehandsspullen te kopen en te verkopen. Toch heeft het succes van dit verkoopplatform een schaduwkant. Steeds vaker weten malafide kopers en internetcriminelen hun weg naar Marktplaats te vinden. Hierdoor is het gebruik van dit platform inmiddels niet meer geheel zonder risico. 

Bij Wijkopencampers weten wij als geen ander hoeveel schade en leed een onschuldige camper verkoop via Marktplaats kan opleveren. Wij krijgen regelmatig van klanten te horen dat zij in het verleden te maken hebben gehad met deze oplichters en hier een bittere nasmaak aan hebben overgehouden. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan vals geld, waardoor je met lege handen achterblijft. Ook zijn intimidaties na de verkoop tegenwoordig geen uitzondering meer. Om jezelf deze vervelende gevolgen te besparen is het geen gek idee om met Wijkopencampers in zee te gaan. Bij ons ben je altijd gegarandeerd van een snelle verkoop zonder gedoe.  

Ervaar de voordelen van een camper opkoper in Overijssel 

Het is algemeen bekend dat het verkopen van een camper voor veel mensen een spannend proces is. Dit komt vooral doordat je voorafgaand nooit met zekerheid weet hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in jouw geliefde camper. Het is dus volkomen te begrijpen dat je bij de verkoop van jouw camper in Overijssel enigszins zenuwachtig bent. Gelukkig kun je dit proces gemakkelijk vermijden door jouw camper te verkopen aan de professionele camper opkoper Wijkopencampers. Hieronder zetten wij graag voor je al onze voordelen op een rijtje: 

 • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van je camper. Wij rekenen geen kosten voor het gebruik maken van ons platform;  
 • Een zorgeloze en veilige verkoop van je camper. Wij zijn RDW-erkend; bij ons loop je niet het risico te worden opgelicht door een malafide koper en heb je gegarandeerd een verkoop zonder gedoe;  
 • Een snelle afhandeling van de verkoop. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een vrijblijvend en eerlijk bod te komen. Is deze akkoord, dan komen we je camper zo snel mogelijk ophalen;  
 • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen je al het papierwerk zo veel mogelijk uit handen;  
 • Een bedrijf waar iedere camper welkom is, ongeacht merk, type, bouwjaar. Campers met schade zijn ook geen enkel probleem. 

Wil je meer weten over ons proces en contact met de eigenaar? Vul dan vandaag nog ons aanmeldformulier in en ontvang binnen 48 uur een vrijblijvende offerte. Hierna is het aan jou of je met ons bod akkoord gaat.  

Jouw geliefde camper verkopen zonder gedoe achteraf 

Bij Wijkopencampers geloven wij erin dat het verkopen van een camper niet lastig hoeft te zijn. Om iedereen een verkoop zonder gedoe achteraf te kunnen garanderen, krijg je bij ons geen loze beloftes. Alle afspraken die wij maken zijn leidend wat betekent dat je direct weet wat je van ons kunt verwachten. Tijdens de koop van jouw camper hanteren wij constant een professionele werkwijze voor een soepele en snelle overdracht. Kies je voor Wijkopencampers, dan kies je voor de volgende werkwijze: 

 1. Je meldt jouw oude camper snel en eenvoudig bij ons aan. Hierbij vragen wij je om een aantal vragen te beantwoorden en duidelijke foto’s toe te voegen.  
 1. Wij streven ernaar om je binnen 48 uur een persoonlijke, eerlijke en vrijblijvende richtprijs te geven. Deze is volledig afgestemd op de conditie van jouw camper. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744.
 1. Als je hiermee akkoord gaat, zetten wij jouw geliefde camper op onze website en nemen wij het verkoopproces volledig over. Hier zitten geen extra kosten aangebonden. 

Persoonlijk jouw camper verkopen bij Wijkopencampers 

Wil je jouw oude camper verkopen in Overijssel, maar heb je toch liever persoonlijk contact? Dan is het mogelijk om bij ons langs te komen voor een vrijblijvend bod. Al vanaf ons bestaan hebben wij een fysieke locatie die gemakkelijk te bereiken is vanuit geheel Nederland. Vroeger kon je ons vinden in Scheemda, maar door onze snelle groei zijn wij tegenwoordig te vinden in Zuidbroek. Ons pand is vanaf de snelweg A7 zichtbaar wat ervoor zorgt dat je vanuit Overijssel zo bij ons op de stoep staat. Wel zo gemakkelijk als je met je campers langs wilt komen voor een persoonlijke verkoop! 

Terug naar overzicht
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen