Camper verkopen in Flevoland

26 oktober, 2022

Ben jij een echte kampeerliefhebber en heeft je geliefde camper daardoor al vele Zuid-Europese landen mogen meemaken? Maar merk je dat jouw camper niet helemaal meer aan jouw wensen voldoet? Dan is het een uitstekend idee om de oude camper uit de stalling te halen en klaar te maken voor de verkoop. Door jouw camper te verkopen krijg je een lekker zakcentje waarmee je vervolgens een luxer of compacter model kan kopen. Om een snelle verkoop zonder gedoe te garanderen is Wijkopencampers de perfecte oplossing. Wij zijn al jaren een RDW-erkend bedrijf, waardoor je bij ons verzekerd bent van een realistische prijs. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat jouw geliefde camper waard is! 

Particuliere verkoop brengt gevaren met zich mee 

Wanneer je overweegt om jouw oude camper te verkopen in Flevoland, dan is de meest voor de hand liggende optie de particuliere verkoop via Marktplaats. Dit is niet zo vreemd aangezien dit verkoopplatform iedere dag opnieuw ongeveer twee miljoen bezoekers heeft. Hiermee is Marktplaats tot op de dag van vandaag onverminderd populair en daardoor de ideale plek om een groot publiek te bereiken. Toch weten maar weinig mensen dat er een schaduwkant zit aan het succes van dit verkoopplatform. Steeds vaker weten malafide kopers en internetcriminelen hun weg naar Marktplaats te vinden. Het gebruik van dit verkoopplatform is hierdoor niet meer zonder risico. 

Bij Wijkopencampers hebben wij de afgelopen tien jaren verschillende verhalen gehoord van klanten die veel schade en leed hebben ondervonden bij de onschuldige verkoop van hun camper via Marktplaats. Het gaat hierbij om ervaringen met oplichters die voor een bittere nasmaak hebben gezorgd. Enkele voorbeelden hiervan zijn vals geld, waardoor je met lege handen achterblijft. Ook zijn intimidaties na de verkoop tegenwoordig geen uitzondering meer. Om jezelf deze vervelende gevolgen te besparen is Wijkopencampers de oplossing. Wij zijn RDW-erkend wat betekent dat wij altijd een snelle verkoop zonder gedoe garanderen.  

Ontdek de voordelen van een camper opkoper in Flevoland 

Het is algemeen bekend dat het verkopen van een camper voor veel mensen een spannend proces is. Dit komt vooral doordat je voorafgaand nooit met zekerheid weet hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in jouw geliefde camper. Het is dus volkomen te begrijpen dat je bij de verkoop van jouw camper in Flevoland enigszins zenuwachtig bent. Gelukkig kun je dit proces gemakkelijk vermijden door jouw camper te verkopen aan de professionele camper opkoper Wijkopencampers. Hieronder zetten wij graag voor je al onze voordelen op een rijtje:  

 • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van je camper. Wij rekenen geen kosten voor het gebruik maken van ons platform;   
 • Een zorgeloze en veilige verkoop van je camper. Wij zijn RDW-erkend; bij ons loop je niet het risico te worden opgelicht door een malafide koper en heb je gegarandeerd een verkoop zonder gedoe;   
 • Een snelle afhandeling van de verkoop. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een vrijblijvend en eerlijk bod te komen. Is deze akkoord, dan komen we je camper zo snel mogelijk ophalen;   
 • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen je al het papierwerk zo veel mogelijk uit handen;   
 • Een bedrijf waar iedere camper welkom is, ongeacht merk, type, bouwjaar. Campers met schade zijn ook geen enkel probleem.  

Wil je meer weten over ons proces en contact met de eigenaar? Vul dan vandaag nog ons aanmeldformulier in en wij streven er vervolgens naar om binnen 48 uur met een vrijblijvende offerte te komen. Hierna is het aan jou of je met ons bod akkoord gaat.   

Geef jouw camper een tweede leven zonder gedoe 

Bij Wijkopencampers geloven wij erin dat het verkopen van een camper niet lastig hoeft te zijn. Om iedereen een verkoop zonder gedoe achteraf te kunnen garanderen, krijg je bij ons geen loze beloftes. Alle afspraken die wij maken zijn leidend wat betekent dat je direct weet wat je van ons kunt verwachten. Tijdens de koop van jouw camper hanteren wij constant een professionele werkwijze voor een soepele en snelle overdracht. Kies je voor Wijkopencampers, dan kies je voor de volgende werkwijze: 

 1. Je meldt jouw oude camper snel en eenvoudig bij ons aan. Hierbij vragen wij je om een aantal vragen te beantwoorden en duidelijke foto’s toe te voegen.  
 1. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een persoonlijke, eerlijke en vrijblijvende richtprijs te komen. Deze is volledig afgestemd op de conditie van jouw camper. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744.
 2. Als je hiermee akkoord gaat, zetten wij jouw geliefde camper op onze website en nemen wij het verkoopproces volledig over. Hier zitten geen extra kosten aangebonden. 

Kom langs bij ons in Zuidbroek voor een persoonlijke verkoop 

Vind je het lastig om afscheid te nemen van jouw geliefde camper? En wil je daardoor het liefste persoonlijk contact tijdens de verkoop? Dan ben je samen met je camper van harte welkom bij onze fysieke locatie in Zuidbroek. Hier inspecteren wij jouw oude camper ter plekke, zodat wij je vervolgens een realistisch bod kunnen doen. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan regelen wij direct het vrijwaringsbewijs voor je zodat je de benodigde verzekeringen kunt opzeggen. Door in zee te gaan met Wijkopencampers bespaar je niet alleen tijd, maar weet je ook direct waar je aan toe bent. Wanneer mogen wij je verwelkomen? De koffie staat alvast klaar! 

Terug naar overzicht
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen