Camper verkopen in Drenthe 

4 augustus, 2022

Ben jij jarenlang met veel plezier op pad gegaan met jouw camper maar ben je inmiddels toe aan een ander type vakantie? Dan is het de hoogste tijd om jouw geliefde camper een tweede leven te geven. Dit doe je gemakkelijk door jouw camper te verkopen aan Wijkopencampers. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf met meer dan tien jaar ervaring in Noord-Nederland. Hierdoor beschikken wij niet alleen over alle benodigde kennis en ervaring maar zijn wij ook gemakkelijk te bereiken vanuit de provincie Drenthe. Wil jij weten wat jouw camper waard is? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. 

Risico’s van een particuliere verkoop 

Wanneer je overweegt om jouw oude camper in Drenthe en omgeving te verkopen, dan denk je hoogstwaarschijnlijk direct aan de particuliere verkoop via Marktplaats. Dit is niet zo vreemd aangezien dit platform iedere dag opnieuw zo’n twee miljoen bezoekers heeft. Hiermee is Marktplaats al jaren de beste keuze voor het verkopen van allerlei tweedehandsspullen. Toch zit er een addertje onder het gras Het verkopen van een camper klinkt als een gemakkelijke opgave bij dit platform, maar niets is minder waar. 

Wij spreken regelmatig klanten die in het verleden te maken hebben gehad met malafide opkopers en criminelen. Hierbij gaat het veelal om het krijgen van vals geld, waardoor je uiteindelijk met lege handen achterblijft of intimidaties. Om te voorkomen dat jouw geliefde camper in de handen van criminelen valt, is het geen gek idee om met Wijkopencampers in zee te gaan. Wij maken geen loze beloftes en zorgen ervoor dat jij jouw camper zonder gedoe verkoopt. 

Voordelen van een camper opkoper in Drenthe 

Het verkopen van een camper is voor veel mensen in Drenthe een spannend proces. De voornaamste reden hiervan is dat je nooit met zekerheid weet hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in jouw camper. Hierdoor kan de verkoop soms maanden duren. Zit je hier niet op te wachten? Dan kan je ervoor kiezen om jouw camper aan camper opkoper Wijkopencampers te verkopen. Hieronder zetten wij graag al onze voordelen voor je op een rijtje: 

  • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van jouw camper. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik maken van ons platform; 
  • Een zorgeloze en veilige verkoop van jouw camper. Wij zijn RDW-erkend wat betekent dat je bij ons een eerlijke en realistische prijs voor jouw camper ontvangt; 
  • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen het papierwerk zo veel mogelijk uit handen; 
  • Een bedrijf waar iedere camper welkom is, ongeacht merk, type, bouwjaar. Campers met schade zijn ook geen enkel probleem. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Wijkopencampers? Vul dan ons aanmeldformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op jouw camper.  

Verkoop van jouw camper zonder gedoe 

Bij Wijkopencampers weten wij als geen ander dat de verkoop van een camper niet moeilijk hoeft te zijn. Daarom krijg je bij ons geen loze beloftes, maar duidelijk afspraken en een goede verkoopprijs waar jij mee uit de voeten kunt. Dit doen wij op een professionele manier om het verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hieronder leggen wij graag ons verkoopproces stap voor stap aan je uit:  

  1. Je meldt jouw camper snel en eenvoudig bij ons aan. Hierbij vragen wij je om een aantal vragen te beantwoorden en duidelijke foto’s toe te voegen.  
  1. Wij streven ernaar om je binnen 48 uur een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend aanbod te bieden. Deze is volledig afgestemd op de conditie van jouw camper. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744.
  1. Als je akkoord gaat met het bod, komen wij langs om de camper op te halen. Je krijgt dan meteen je geld en een vrijwaringsbewijs

Camper liever persoonlijk verkopen? 

Wanneer je persoonlijk contact enorm belangrijk vindt bij de verkoop van jouw camper in de omgeving van Drenthe, dan ben je van harte welkom bij Wijkopencampers. Al vanaf ons bestaan hebben wij een fysieke locatie die gemakkelijk te bereiken is vanuit de drie noordelijke provincies. Vroeger hadden wij een pand in Scheemda, maar door onze sterke groei zitten wij vandaag de dag in het mooie Zuidbroek. Ons pand ligt naast de snelweg A7 wat betekent dat je vanuit Drenthe in enkele minuten bij ons op de stoep staat. Op die manier maken wij het voor iedereen mogelijk om een camper persoonlijk te verkopen! 

Terug naar overzicht
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen