Camper verkopen Friesland 

4 augustus, 2022

Wanneer je denkt aan campers, dan associeert men het vaak met het gevoel van vrijheid en avontuur. Kamperen op de mooiste campings, midden in de natuur langs een rivier, meer of boven op de besneeuwde bergtoppen. Woon jij in Friesland en wil je graag jouw camper verkopen, omdat je inmiddels klaar bent met kamperen in de frisse buitenlucht, geld wil besparen of de camper niet meer aan je wensen voldoet? Kies er dan voor om jouw camper te verkopen aan Wijkopencampers.nl. Met jarenlange ervaring en een RDW-erkenning, zijn wij een betrouwbare camper inkoper om jou een realistisch bod te geven. Meld vandaag nog jouw camper in drie eenvoudige stappen aan en voor je het weet zwaai je met een goed gevoel jouw camper uit! 

Vermijd risico’s en voorkom spijt. Verkoop je camper direct aan Wijkopencampers.nl 

Er zijn verschillende manieren hoe je een camper zelf kunt verkopen. Dit kun je doormiddel van advertenties op Marktplaats en Facebookgroepen doen, maar ook door een eigen bericht op jouw sociale mediakanalen te plaatsen. Via deze weg kunnen potentiële kopers in contact komen. Naast de hoop op een potentiële koper die een respectievelijk prijs wil geven voor jouw gebruikte camper, komen er nog veel risico’s bij kijken wanneer je van plan bent om zelf jouw camper te verkopen. Het is inmiddels algemeen bekend dat er op het internet veel oplichters zijn die het gemunt hebben op particuliere verkopers. Van nep geld, nepafschrijvingen, identiteitsfraude en andere misleidende of listige trucjes deinzen zij niet terug. Waarom zou je het risico nemen als je ook met een betrouwbare camper inkoper in zee kunt gaan?  

Bij Wijkopencampers.nl hanteren wij een simpele methode: 

Wij kopen jouw camper, regelen de overeenkomst én het papierwerk. Vervolgens ontvang jij direct jouw geld. Zo simpel is het! Garandeer jezelf dus een eenvoudige verkoop, zonder gedoe voor- én achteraf. 

klantenservice medewerker

Voordelen van een camper inkoper in Friesland 

Wij snappen als geen ander dat het verkopen van jouw camper in Friesland een spannend proces is. Je hebt ten slotte een waanzinnige tijd met je camper beleefd en veel geld in geïnvesteerd. Het is daarom prettig dat de verkoop zonder gedoe verloopt en dat je een eerlijke prijs ontvangt. Wanneer je jouw camper bij ons aanmeldt, profiteer je van het volgende: 

 • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van jouw camper. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik maken van ons platform; 
 • Een zorgeloze en veilige verkoop van jouw camper. Wij zijn RDW-erkend wat betekent dat je bij ons een eerlijke en realistische prijs voor jouw camper ontvangt en je gegarandeerd zonder gedoe jouw camper verkoopt;  
 • Een snelle afhandeling van de verkoop. Binnen twee dagen ontvang je al een vrijblijvend en eerlijk bod. Is deze akkoord, dan komen we jouw camper zo snel mogelijk ophalen;  
 • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen al het papierwerk zo veel mogelijk uit handen;  
 • Een bedrijf waar iedere camper welkom is, ongeacht merk, type, bouwjaar. Campers met schade zijn ook geen enkel probleem. 

Ieder type camper is welkom! Ongeacht schade of technische mankementen 

Wanneer je al een tijdje klaar bent met kamperen en hierdoor de camper voor een lange tijd in de stalling hebt staat, is dit zonde van het geld. Zeker wanneer jouw camper schade of mankementen heeft waardoor je er niet optimaal gebruik van kunt maken. Een perfecte reden om jouw camper te verkopen aan een betrouwbaar bedrijf als Wijkopencampers. Ieder type camper is bij ons welkom, ongeacht de leeftijd, schade of gebreken die de camper heeft.  

Gratis ophaal service door heel Nederland 

Woon je in het hartje van Friesland en ben je niet in staat om je camper te vervoeren nadat de overeenkomst is gesloten? Dat is voor ons geen probleem.  Zodra jij jouw geliefde camper bij ons hebt aangemeld, het bod hebt geaccepteerd, dan komen wij met alle liefde jouw camper gratis ophalen. In welk deel van Friesland je ook woont! Vervolgens ontvang je direct je geld en vrijwaringsbewijs, zo makkelijk gaat het bij ons. 

Je camper verkopen doe je bij Wijkopencampers.nl 

Wil je graag je camper verkopen in Friesland? Meld jouw camper dan nu aan via ons inschrijfformulier:  

 1. Je meldt jouw camper snel en eenvoudig bij ons aan. Hierbij vragen wij je om een aantal vragen te beantwoorden en duidelijke foto’s toe te voegen. 
 1. Binnen 48 uur ontvang je van ons een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend aanbod. Deze is volledig afgestemd op de conditie van jouw camper. 
 1. Als je akkoord gaat met het bod, komen wij langs om de camper op te halen. Je krijgt dan meteen je geld en een vrijwaringsbewijs. 
Terug naar overzicht
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen