Wij zijn een betrouwbare en veilige camper inkoper!

  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Gratis en vrijblijvend aanmelden
  •   9.8/10 - beoordelingen

De camper inkoop is in 3 stappen geregeld

Bezit jij al enkele jaren een camper maar ga je hiermee al een langere periode niet meer mee op vakantie? Overweeg dan zeker eens om jouw camper te verkopen aan een professionele camper inkoper. Dit regel je met behulp van de 3 handige stappen hieronder:
Papierwerk icoon

Camper aanmelden

Meld jouw camper eenvoudig én gratis aan door een paar vragen over jouw camper te beantwoorden. Voeg hier ook recente en duidelijke foto’s van jouw camper aan toe voor een eerlijk én realistisch bod.

Bod ontvangen

Je ontvangt van ons binnen 48 uur een persoonlijk, vrijblijvend en realistisch bod. Wij versturen geen automatisch gegenereerde taxaties. Bij ons heb je direct contact met de eigenaar.

Camper verkopen

Ga je akkoord met ons bod? Dan komen wij jouw camper graag ophalen. Je ontvangt van ons direct het geld en het RDW-vrijwaringsbewijs. Wel zo makkelijk!

De inkoop van campers zonder gevaren

Bij Wijkopencampers begrijpen wij als geen ander dat het verkopen van een camper via particuliere verkoopplatforms grote risico's met zich meebrengt. Denk hierbij aan malafide kopers en internet criminelen die constant op de loer liggen. Om jezelf de gevaren van de particuliere verkoop te besparen zijn wij een uitstekende keuze. Wij zijn namelijk al jaren RDW-erkend wat ervoor zorgt dat wij met onze jarenlange ervaring inmiddels de inkoop van campers in heel Nederland verzorgen.

Staat jouw camper te verstoffen in de stalling? En wil je daardoor er een andere kampeerliefhebber blij mee maken? Bekijk dan snel wat de dagwaarde van jouw camper is door bovenaan de pagina het kenteken in te vullen. Hierna ontvang je van ons binnen 48 uur een vrijblijvend en realistisch bod dat volledig gebaseerd is op de staat van jouw camper. Wil je graag sneller een bod ontvangen? Neem dan contact met ons op via 085-4012469 of 06-34272744.
Over ons
Brief uit envelop
Geld muntjes icoon

Geniet van een simpele en zorgeloze werkwijze

Ben jij op zoek naar een professioneel bedrijf voor de inkoop van jouw camper? Dan zit je bij Wijkopencampers zeker weten goed! Wij zijn een RDW-erkend bedrijf wat betekent dat je bij ons altijd profiteert van een uitstekende en persoonlijke service. Zo komen wij niet alleen met een persoonlijk bod voor jouw camper, maar staan wij ook garant voor een veilige, eerlijke en zorgeloze camper inkoop. Wij nemen tijdens de inkoop al het papierwerk voor jou uit handen, waardoor jij je nergens meer zorgen over te maken. Op die manier regelen wij de overschrijving en krijg jij het geld en een vrijwaringsbewijs mee. Wel zo gemakkelijk!

Daarnaast is het fijn om te weten dat wij al jaren bekend staan als een betrouwbare en veilige camper opkoper. Je zal over ons dan ook geen schokkende reviews vinden, want wij houden ons altijd aan onze afspraken. Bij ons geldt afspraak is afspraak. Extra fijn om te weten is dat wij zelfs jouw camper gratis komen ophalen zodra je akkoord bent met ons bod. Zeg nou zelf, makkelijker kan haast niet?
Vraag direct je prijs aan
RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Gratis en vrijblijvend aanmelden

Wijkopencampers is jouw professionele camper inkoper in het Noorden

Wanneer je hebt overwogen om jouw camper particulier te verkopen, dan heb je hoogstwaarschijnlijk al eens nagedacht over de verkoop via verkoopplatforms als Marktplaats. Ondanks dat dit een enorm populair verkoopplatform is met meer dan een miljoen bezoekers per dag, liggen malafide kopers en internetcriminelen constant op de loer. Hierdoor neemt het risico op vals geld, valse overboekingen en intimidatie toe. Daarnaast verzinnen oplichters steeds vaker nieuwe tactieken om nieuwe slachtoffers te maken. Om al deze risico's te vermijden is het verstandig om in zee te gaan met Wijkopencampers. Wij zijn RDW-erkend en garanderen daardoor een verkoop zonder gedoe.
Vraag direct je prijs aan
Bescherming icoon

Fantastisch bedrijf die weten waar ze mee bezig zijn.

Zeer goede ervaring bij dit bedrijf tijdens de verkoop van onze caravan. Snel zaken kunnen doen onder realistische bod. Binnen één telefoontje een deal gesloten, aanbetaling ontvangen en twee dagen later de caravan opgehaald. Ook hier weer binnen tien minuten het afgesproken bedrag op mijn rekening gestort. Top, kan niet anders zeggen.
- Zoetermeer - 17 juni 2024

Fijne eerlijke mooie zaak en prettig in de omgang

We zijn vanuit Maarheeze naar Zuidbroek gereden(287km) om een mooie Biod Nomade te bekijken. Het welkom was echt hartelijk met koffie. De Biod was werkelijk erg mooi! Dus het ja-woord werd snel gegeven. Direct meenemen was gelukkig mogelijk! Na een leuke onderhandeling werden de handen geschud en keerden we terug naar huis met onze droom op wielen. Wij willen Niels en personeel hartelijk danken voor de vriendelijkheid en vertrouwen. Met vriendelijke groet Mirjam&Erik
- Maarheeze - 10 juni 2024

Fair bod, snelle afhandeling, betrouwbaar

Caravan te koop aangeboden, snelle reactie met een eerlijk bod. Afhandeling allemaal soepel per e-mail, opgehaald zoals afgesproken, zelfde dag betaling en vrijwaring binnen. Netjes.
- Aalsmeer - 17 april 2024
  • klantenservice medewerker
  • Het pand van wijkopencampers
  • medewerkers van wijkopencampers
certificaat icoon
RDW erkend bedrijf
marktconform icoon
Binnen 48 uur een bod
vrachtwagen icoon
Gratis en vrijblijvend aanmelden
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Gratis en vrijblijvend aanmelden

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen